Правило 1: не перетворюйте їжу в ідола поклоніння. Харчування - дуже важлива складова нашого здоров`я, адже в їжі стільки вітамінів і корисних речовин. І для нормального функціонування організму достатньо 1500 ккал, замість звичних 2500 ккал. Почавши правильно харчуватися, ви через кілька днів відчуєте легкість організму і гарний настрій з самого ранку.
правило 2: Знайдіть роботу, яка підходить вам. Відомо, що якщо людина приходить на роботу, яка радує його душу і приносить хороший дохід, то ця людина виглядає на пару років молодше. Задумайтесь, адже за робочим місцем ми проводимо 70% нашого життя.
Правило 3:відпустіть всі образи на вашого чоловіка, і подивіться на нього новими очима. Адже ви закохалися в нього, того який він є. Так, за кілька десятків років він змінився, але це все ще та людина, яка зберігає ключ від вашого серця. Надає любові, адже заняття любов`ю не тільки продовжують життя, а й змушують згадати якими ви були раніше.
Правило 4: якомога більше рухайтеся. Спорт - двигун життя. Не забирайте у вашого організму здоров`я і довголіття.
Правило 5: йдіть до своєї мрії незважаючи ні на що. Найкраще мрійте про щось одному і рухайтеся до своєї мети. Це повинно бути не абстрактне бажання, а здійсненне. Необхідно прагнути до чогось, адже без стимулу і руху життя поступово втрачає свій сенс.
Правило 6: балуйте себе. Нехай це буде один раз на місяць, але цей момент повинен запам`ятатися на довгі роки. Заборонений плід солодкий, але це не означає, що не можна піддатися спокусі. Хоча б разочок.
Правило 7: позбавляйтеся від негативних емоцій. Накопичувати поганий настрій шкідливо для здоров`я. Герої багатьох сучасних фільмів вихлюпують злість, голосно крикнувши. Спробуйте, може це і вам допоможе.
Відчувати себе здоровим і молодим вдається далеко не всім, але кожен зобов`язаний до цього прагнути. Кожен день доводити собі, що саме ви гідні більшого, і ви досягнете висот у всьому, як би це не було важко. Рухайтеся до вашим мріям, які б перешкоди не зустрічались на вашому шляху, і вони будуть не такими захмарними, якими здаються.